Sunday, March 1, 2009

miss my siblings

baru-baru ni appa n kak ngah balik rumah..
seronok sangat..
sampai aku buat lawak bodoh n pelik2..
haha..
kak ngah cuma gelak je..

pastu,
biasala kitorang gaduh2..
x de la besar-besar sangat
macam perang dunia ke-4 nak meletus..
macam tu la..
tapi x de la guna bom berapi
setakat bom air liur jek..huu

tapi klu diorang gaduh
aku diam je (ye la tu)
tengok diorang gaduh
n sokong sapa yang agak2 nak menang
haha~ apa punya sis la ni

tapi..
rasa best sangat bila family aku
gathering macam ni
makan chicken chop sama-sama
gelak sama-sama
nangis sorang-sorang
sapa yang cari pasal
dia nangis la..haha

aku rasa macam aku dah kembali menjadi aku yang dulu..
hurm?
macam mana aku yang dulu ek?
haha..itu aku x taw..tapi macam tu la

because..
sepanjang aku duk rumah sorang-sorang ni..
i always feel lonely -almost all the time..
n takut ngan bayang-bayang sendiri..
korang bayangkan laa..aku peka dengan sume bunyi
coz kiri kanan jiran aku,major da kena rompak..

n aku tinggal sorang kat umah
setiap masa aku berdoa agar aku selamat
n ummi balik keje dengan cepat..

korang..
doakan aku taw..
pray for my safety
pray for me..tq

5 comments:

Anonymous said...

salam..
cik akak!!
dun wory la, kte doakan awk selamat n "CEPAT KAWEN".amiin..
lalalalalaa~

nextGEN said...

cepat kawen??amin..haha..klu ckup 40 owang,insyaAllah makbul nh..
mcm ak gak a cte ko nh..ble 8 adek beradek dpt kumpul tu,pergh,gerenti gmpr umah..

Anonymous said...

yes!!yes!!ade supporter.trah,da due org doa awk cepat kawen.hahah

Athirah said...

hurm
waa
malu la kita..
suro kita kawen?
calon pon x de..
cheh..
no comment!!

dEe-Nie said...

Insya Allah.. boleh selamat!! kte doakan athirah slmt.. jelesnya dia ada adik brdik bnyk!!! hehe.. thx coz share cte ni.. sronok!!