Friday, March 6, 2009

i am tagged again?

Best day Award - setiap hari, bila bangun tidur n still bernafas.alhamdulillah.
MySpace

Best Memory Award - hurm..byk la..ngan family n friends..tapi yang paling best(secret la wei)huu

Best Friend Award - 3 shikin n org yang paham kita..ramai la gak.

Best Enemy Award - x de la..sume org kawan kita taw!..

Song of The Year - err..x biasa la dgr lagu..tapi kita ske lagu y ni="andai ku tahu, kapan bila ajalku" lagu ungu kowt?..heheMySpace

Movie of the year - x pernah jejak pawagam..sapa nak ajak? sure kita x boleh ikut..yeay..

Male Singer of the year - kita ske dgr anuar zain nyanyi..

Female singer of the year - x de yang minat laa..

Duo/Band of the year - raihan,hijaz,ungu...biru, kuning..hehe(sume warna la)

Actor of the year - Lee Dong Wook,kim jeong hoon (ni pelakon korea)
MySpace

Actress of the year - Lee Da Hae (ni pon pelakon korea)..hehe..ske tgk cerita korea so x kenal sgt artis malaysia ni..sorry la ye.

TV program of the year - Racheal Ray Show

DJ of the year - Mona Jazman (ni sibaweh kat ikim taw!!)jgn men2..haha

TV host of the year - x de

Scandal of the year - fitnah itu lebih dahsyat daripada membunuh.

Best Hang Out Spot - mana-mana kedai buku seluruh dunia..nampak buku rasa gembira sangat..x taw kenapa? so, klu terasa nak bagi hadiah kat kita..bagila buku2 yang best2 n bermanfaat..ok

Best Cinema - x taw..

Best Eating Place - depan tv..

Best Bowling Spot - x pandai main la..x de masa nak gi men boling..haha, ada sekali tu..kelas kita wat aktiviti men boling..n kita golekkan je bola boling tu, x baling pon..hehe siyes, x taw nak men camne..MySpace

Best Bookshop - mph, kikokuniya, pustaka rawang

Best Shopping Spot - x biasa arr shopping2 ni..nak beli apa?..coz nak kumpul duit dulu..nak kawen ni..hehe untuk masuk u la.

Best Karaoke Spot - x suka nyanyi sorang2 or ramai2..malu la..suara 'sedap' sangat..huuu

Mostly Done Activity - reading

Best Website - err..my blog?

Other awards you would like to give - x de pape.

The most shocking news - secret la..

Best Things that happen - ni lagi la secret..

Best worst moments - hurm, x ingatla..

"”...boleh jadi kamu benci pada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang Mengetahui (semuanya itu) sedang kamu tidak mengetahui.” (al-Baqarah:216)"

2 comments:

matadore said...

nape name kite takde dalam mana2 jawapan?
haha kiding!

Athirah said...

haha,
awak ni special sket,
x leh sebut nama awk kuat2
nanti sume orang dengar
habis cair kat awk..
akak ni nak letak mana?
hehe~