Wednesday, November 25, 2009

anda bosan ?

ide = idea

anda bosan ?
ingin mencuba sesuatu yang baru ?..
hehe..

1) inovasi sebuah telefon bimbit..


apa yang anda perlukan hanyalah:
- sebuah telefon bimbit lama
- spray (gold)
- sedikit pelekat (stickers)





kalau nak mencuba pun.. anda perlu berani untuk tanggung risiko, okay!!..
hehe.. hobi terbaruku ~ memusnahkan handfon kak ngah.. hehe

2) cubalah permainan baru.. (cube)

actually, 'cube' ni bukanlah permainan baru..
ia agak mencabar dan memerlukan ketelitian yang sangat tinggi..

ok, game ni akan diajar oleh Master Azfar Hakimi (adik ketigaku)


perhatikan ketangkasan tangannya..



kelihatan azfar bersungguh-sungguh menyiapkan cube dalam masa yang terpantas..
walaupun begitu, 2 minit terasa lama bagiku..

ceh, diri sendiri pun x dapat buat..wawawa


3) cuba resepi baru..

since kat dalam internet ni, banyak resepi yang kita cari..
why not, kita semua tak cari n cuba resepi kfc?..huhu

so, aku yang bosan ni telah mencuba..he


taraa..
nak kata sedap kang, ada yang mengutuk coz korang tak dapat rasa en..
so, cubalah buat sendiri !!.. (n_n)v


lagi satu resepi..
ia sangat mudah..

anda hanya memerlukan :
- coklat bar
- emping jagung (cornflakes)

cara membuatnya:
1- cairkan coklat. and then, gaul dengan emping jagung..hidangkan..


.. simple je coz nak buat yang lagi complicated, tak reti sangat.. hehe

p/s : harap-harap cadangan-cadangan yang aku usulkan dapat membantu anda mengisi masa cuti dengan perkara yang berfaedah..

yang benar,
@thir@h

8 comments:

matadore said...

hehe
kebohsanan yek.

meh ambikkan spm utk kite :)

valeria said...

hwaa!!!

cian'y fon tuh..

hwaa lagi!!!

athirah xtaw men cube..

hwaa lagi skali!!!

athirah wat "kfc" xajak aten..

hwaa n hwaa lagi!!!

athirah wat corn flakes tp xbg aten..

hwaa yg t'amat!!!

Athirah said...

> farha

ambil spm lagi?
cukupla sekali, dear..

> fathin aqila

fon tu da lama..
adek kita warisi dari ummi kita..
kira dia pakai y secondhand la..
huhu.. kita apa lagi, cat2 laa..hehe

x reti la nak main cube tu..
susahnya..waa, tension2 coz sume adek2 kita reti main.. =(

try la wat kfc kat mesir tu..
(n_n)

cornflakes itu sedap~~!

HalfBloodPrince said...

wa,great ideas nk isi mse cuti..
esp cat f0n..really??

ichiexe said...

drpada ko spray fon 2 bek ko jual..
ad gak masyuk..hihi
ley bli buku tok sem depan..haha
xpun bg ak lg bez..
ak da r ske nset flip..huu

Athirah said...

> halfbloodprince

hmm.. bukan cat la..
spray je..

kalau cat nanti x kemas.. hehe


> ichieve

handset secondhand ..
nak ke?

tu kak ngah aku punya laa..
nanti bila dia da spm taun depan,
baru beli yang baru..

aku ada fon sendiri ar..
x men ar spray fon sendiri.. hehe
(aku sangat kejam).. haha

khaliesahkamal said...

atie,kte da try yg no.1 tu...
berkesan laa...ahaha..

Athirah said...

> khaliesah

huhu..awak spray fon siapa?