Thursday, January 21, 2010

da lama tak kena "tagged"

I have been tagged by my friend - Nur Afiqah Binti Abdul Razak (hehe, siap letak nama penuh lagi.. ti belanja tau !..)

1. adakah anda rasa anda HOT?

erm.. tak ...
hot mendenya ?..
tak panas..
sejuk pun tak..

i am a mammal, remember?..

tapi kalau orang cari pasal..

memang hot ar..
(erk, ada kaitan ke?)

2.Upload 1 gmbar yg anda suka




3. cerita pasal gambar

hmm.. tah nape letak gambar ni..
rasa happy je tengok pic ni..
then, kita pilih la..

bila pandang,
rasa ukhuwah tu melalui di saluran urat nadi..
sebab UKHUWAH itu DIHATI

4. selain nama sendiri, ape pggilan yg orang guna untuk pggil ko?

nurul ( family je yang panggil nama ni)
athirah ( member suma ske panggil aku athirah - tau la wangi)
kak long ( special for my siblings je, okay !.. )
uyu ( untuk orang yang kenal aku since umur 4 tahun.. hehe.. sebab nak panggil nurul - masing2 pelat 'r', so.. daripada nurul - nuyul - uyu )

sound weird, i thought.. haha


5. tag lagi 6 orang

1) Qurratu' Aini
2) Siti Hajar
3) Fathin Nur Aqila
4) Deenie
5) Fuad
6) Hatta

6. siapakah gerangan no 1 pada anda

member aku ar..
ske datang lepak rumah aku yang cantik..ngee~
tapi tak pe..
aku tak kisah ...
aku lagi ske..

friends 4 eva ya !

7. kata sesuatu mengenai org no 5

okay,
erm, pandai english..
tau cakap malay time darjah 3 (haha, auta ke ni)
da fly da..

amik dentist,
harap ko berjaya la k..

8. no 3 ada hubungan ape dgn anda?

kawan aku..
kenal time tingkatan 4..
tapi cam x rapat sangat time tu..

tingkatan 5..
detik menjadi pengawas menyaksikan persahabatan kita ( cewahh)

ni pun nak jadi doc jugak..
tapi en,..
baca blog aten cam ayat hlovate la..

you ulang novel hlovate tu berapa kali ey?

9.Bgmana pula dgn num 4?

ketua aku..
haha..
setahun jek..

tapi,
dia ini sangat rajin..
kalah aku..

well,
kengkadang marah dia sebab x wat keje.. hehe (kejam2)

tapi sebenarnya,
dia lagi banyak keje dari aku.,.. kot !!

pun bakal doktor gak...
semoga tercapai cita-cita k..

10. pesanan kepada org no 6.

hatta !!
haha, ko amik bahasa arab en..

balik mesia ti,
debat ngan aku ek.. hehe
*jangan nangis lagi sude

11. kelebihan pada no 2?

sangat penyabar...
pandai mengurut...
haha..

puji aja lebih2,
kang kembang2..
tak leh jadi ni.... hehe..

aja, chill..
jangan balik selagi ijazah belum di tangan !!
(uwaa, nangis la aja klu cam tu)

* saje tag korang, sebab macam ada potensi nak buat tag2 ni.. nama yang x tersenarai harap maaf k.. klu nak wat jugak, amik je soklan2 ni k.. i don't mind.. =)

5 comments:

fiD said...

kenyataan bes, Kite hidup bukan utk hot, heee

tapi sejuk utk fmly, kwn,, tul x?

valeria said...

"ukhwah fillah abadan abada"

athirah doakan aten ye..

wish n du'aa 4 u dat u wud b a solehah, n successful servant of Him
in watever u do

p/s err..hlovate? ayat y mne tu, athirah?

btw,hlovate's r must-reads utk hati2 y tggl mati

FuadShahLim said...

mengape kte kne tag nh?erm..
rhsia hidupku terbongkar..oh tidak..
hehe..
praying 4 ur succes 2 athirah..

valeria said...

"*jangan nanges lagi sudah"

hik3
rse nk tgelak ble t'ingat blek
hatta nanges tym debat b.a kat kkb

chaiyok2, hatta
3k BOLEH
hee~
smangat 3k xkn penah luntur dr jiwa kita
hehe
*ayat x ley bla*

Athirah said...

> fid

hot itu panas..
panas sangat tak best..

lebih baik minum air milo ais !


> aten

tq doakan kita..
awak pun..
all the best k..

> fuad

sebab terpilih la,
sebab tu kena tag..
ada sebab lain ke?