Wednesday, July 29, 2009

pecah rekod

aku nak exam2 ni pun, sempat online..hehe
rajin betull..

hmm,
alhamdulillah, semalam..aku telah mengarang esei bahasa arab dengan melebihi 200 patah perkataan..

untuk apa ek?
aku masuk acara menulis esei bahasa arab paling ramai (1427 peserta)untuk Malaysia book of records..hehe, actually tercabar ngan amir fikri tu coz dy pun ada rekod..

you knoiw what, kira klu org cina nak describe aku, dyorang sebut, miss kiasu..maknanya..cari sendiri..haha..

12 comments:

siti-situ-sana-sini said...

yeah..
exam3!!

heh...esei b.arab eh??
pe ekonomi dlm b.arab ye dnie??

ouupppss!!

aMiR LaLoQ : said...

ekonomi = siasah la oi..
ye kew??ntah..lupa

oho tcabar ek??bgs2 pasnih kte lwn sape kumpol rekod plg byk..hak ^_^
-rekod tdo plg byk
-rekod tgk movie plg byk
-rekod blaja plg byk
-rekod mkn plg sikit

HalfBloodPrince said...

siasah is p0litik..
iqtisad is ekons..
waduh2..mis arab la..lme ben0 tnggl

siti-situ-sana-sini said...

hak..
tu diaaa
sibawaih

dEe-Nie said...

hahahahahaha.
sye lmbt msuk leerrr..
sibawaih kte mmg tpt skali.. nme pon sibawaih!! huhu~

amir, kte nak pegi mesir ni.. arab kte kena mantap!! wlpon arab ammiyah berbeza gler dgn fusaha.. x pe2 aku nk tnm azam mhir dua2.. itupon klu de msee.. haha.

errm, hajar ni mcm tau ssuatu jekk.. hakhak..

to athirah.. waahhh, hbt nye!! nak msuk malaysia book record.. sye x prnh dpt rekod apa2 pon..sob sob! ouhh, mgkin lepas ni boleh... rekod rmbut terlurus!! hakhak.

siti-situ-sana-sini said...

ye dnie..
sy tw sesuatu..
org tu smpt memesej tym wat esei..
kuang3!

atok said...

gewd luck.
eheh

Athirah said...

> hajar

waa, x leh simpan rahsia toll..
hishh, tu la..
kalau tanya aja,
entah dy ingat ke x..
hehe~

Athirah said...

> amir

aku rasa aku menang 1 je kot..
blaja paling banyak n makan paling banyak..insya-Allah..

btw, aku baru jejak panggung skali je la.. da x mo masuk da..mahal seiyh

Athirah said...

> half blood prince

hmm, baca la kamus tu balik..
hahaa..klu ko rajin r..

x pun, gi menghapal muzakirat tu balik..hehe

Athirah said...

> deenie

rekod rambut terlurus??
haha..x pe la..duit dni en..
buat je la y patut..

asal x membazir, sudahla..

Athirah said...

> atok

thanks la ek, atokk