Wednesday, July 1, 2009

mmm

i am spechless..

assignment dengan latihan tutorial banyak sangat..
semakin hari semakin busy..

minggu depan kita ada test sebelum mid term break.
korang jangan lupa doakan taw..

alhamdulillah,
kita da boleh sesuaikan diri dengan keadaan kat Usim ni..
best sangat..

bersyukur dengan apa yang ada..

but, now..
kita rasa macam ada masalah la..

kita da jadi pemalu balik..waa
bila nak bincang dengan laki pun tunduk je
padahal dulu masa sekolah boleh je..
maybe, awal-awal je kot..
sebab x kenal kan?..

korang ada x cara nak mengatasi malu x bertempat ni..
harap komen pasal mende2 ni dari golongan muslimat kay..

last but not least,
i know that he will never read my blog and he might not know the existence of my blog..one thing for sure, i miss him..

5 comments:

khaliesahkamal said...

aiyok...'him' mne plak nih athirah?

tentang pemalu 2, cbe jadikan pglmn sbgi prefect mse kat sambest dlu pndorong...
jgn malu2...buat dunno je..bkn awk ade ati kat mamat2 2 pun...haha.

k..stay cute!!

siti-situ-sana-sini said...

hahaha
aiyok!!
i miss him too!!

heh..tira mmg pemalu..
tp, pemalu tira kn bertempat..
nk tuntut ilmu je pon..

len la tbe2 laki tu cter psl baitul muslim
tira nk lari dr situ pon x pe..

siti-situ-sana-sini said...

cop3..
mizsshh you more!!

Athirah said...

to liesa : haha, him yang kita bagitaw lisa tu awal-awal lagi da cancel..

to aja : miss me lahh..lap and berus you more..

siti-situ-sana-sini said...

hahah
tira..
tu ayat kte..
mne bley copy n paste..
hakk