Wednesday, October 28, 2009

my madness

paper salam sume..

aku semakin gila...whoah..help !!

kali pertama wat gila - time spm, baca ayat-ayat cinta lepas physics n habis sebelum paper bahasa arab...

ni pula time final, aku pergi tgk shin chan n habiskan sebuah novel ( kau laksana bulan )

and sekarang ni pula, apa yang aku tengah buat ?? pegi cc and update blog ?..Ha Ha..

adakah aku jatuh cinta dengan blog ku ?..walaupun lousy n agak buruk pun, tetap aku punya blog juga.. nanti la, bila ada masa, aku tukar layout n update banyak-banyak..

ada lagi 2 paper ni..maknanya lagi 2 hari lagi..

lepas tu.. Yada Yada Yada..Hehe

kegilaan yang semakin menjadi-jadi.. adakah aku berpenyakit ?..

atau penyakit pelikk ni datang time waktu-waktu genting n time exam..


apa-apa pun doakanlah aku sihat.. =_=

4 comments:

-f a r a d z- said...

haha..

u r mad...

he..

tapi aku ag la tira...

hari2 on9..

huhu

matadore said...

cayok kak athirah ;)

Athirah said...

> nora

umah awak tu dengan ngan wireless tau..

rumah kita x kena wireless laa..

sebab tu la, klu x da lama da
berchenta ngan blog ni..

huhu..

Athirah said...

> matadore..

hehe, awak pun..
jangan asek blogging je..

lagi satu, buku sejarah BUKAN untuk dibaca sebelum tidur.. hehe