Thursday, April 30, 2009

hepi belated besday

kat sini, kak long nak ucapkan Selamat Hari Lahir y ke-16 kat kak ngah..

kak long taw, bila kak ngah balik asrama..
kak ngah akan baca sume yang kak long tulis kat blog ni..

hmm..
kak long harap kak ngah akan jadi lebih matang lepas ni..
tahun ni kan kak ngah amik sma..
so..cuba buat yang terbaik

nothing is impossible to a willing heart, kak ngah..
kak long yakin kak ngah boleh berjaya..
asalkan kak ngah berusaha n berdoa..

walaupun selama ni kak long selalu gaduh ngan kak ngah..
tapi sebenarnya x bermaksud untuk melukakan hati kak ngah..
biasalah adik-beradik en..

n kak long nak kak ngah tau yang kak long SAYANG SANGAT kat kak ngah..
walau apa pun yang terjadi..
kak long kan ego..so klu face to face..
susah nak cakap..hehe

okaylah kak ngah,
sampai di sini dulu k..
salam

5 comments:

..~mE sTarLigHT~.. said...

heee..kaklong,kak ngah rse terharu..sket la.heee.pe kate kak long turunkn sket ego kak long tu.brula kte bole jd besfren..hee.yolah tu.sebok je kte ni

Athirah said...

hmm..kak long ni
jenis yang penyayang..
tapi sayang tu x terucap..
eheh

..~mE sTarLigHT~.. said...

wawawa...
yolah tu..
sye pon kt level angah gak tw
rse cmne di'seksa' oleh kak long
hee~~

Athirah said...

hmm..
ok2..no comment..hehe

Athirah said...

erk..
but i think..
kak ngah kita ni x suffer la..
dulu masa kecik mungkin ya..
mcm musuh antara 2 benua..

tapi skg,
mcm da jadi bestfriend je..
lebih matang..eheh..
doakan la ea..