Monday, April 13, 2009

graduan sambest

i have a lot of pictures to share with all of you..
have a look :)

pic ni masa dalam dewan..baju aku sama ngan warna background blog ni la..ehehe..i love pink and black..a very suite pair..


..aku x pakai spek time pergi majlis ni..umi kata muka aku nampak tua kalau pakai spek..ouh,kalau x pakai spek nampak muda la ye,ummi?..hehe


this is anati..my ex-classmate..dulu kat dalam kelas kitorang selalu compete..akhirnya kitorang dapat score straight A's dalam spm..alhamdulillah~


ok..memperkenalkan izzan fariha -pelajar mithali puteri..she deserves it..a lot..dia gak ex-ketua aspuri..sepanjang aku kenal dia..i really respect her..'dalam kelembutan ada ketegasan'..hopefully i can be just like her or more..


candid gambar nasuha..hehe..cun la dia ni..straight A1 scorer


syafiqah tengah sambung blaja kat dq..aku agak jelez n memendam perasaan di dasar hati..tapi aku still gembira coz ada gak kawan=kawan aku yang bakal jadi hafiz n hafizah..i really proud of them..kat sebelah syafiqah lak, nik farzana..hoho..ni la rakan seperjuangan aku..dari sambbst then kitorang pindah kat sambest..sorry nik, since kita da x sama kelas, kita da x dapat nak kacau nik lagi..hehe..just kidding!


aku n fatin atiqah..nak describe apa ea pasal dia ni?..hurm..fatin ni pemalu n she is very adorable girl..lagi satu, dia ada critical mind taw!!..jangan main-main..huu


bila da abis je majlis..tetiba ummi datang menghampiriku..n she gives me the roses..taw x apa maksud 3 kuntum bunga ros?? haha..i really love you, ummi!


perasan x apa-apa y pelik kat tangan ku..i am single but not available..ehehe~


aku n anati again..jubah tu yang besar taw..
bukan aku yang gemuk..
jangan salah faham ea..lalala~


hopefully, aku dapat lagi memakai jubah macam ni bila time degree lak..
wish me luck ok..
till then..salam

8 comments:

Anonymous said...

rindu la masa form 5

Athirah said...

yup..
rindu sangat..

agaknya kan..
sapa la cik anonymous ni kan??
i am wondering..

FuadShahLim said...

tahniah la yerk..

aeisyulillah said...

cet...

ak tak dapat pegi..

sonoknye HAC..

atok said...

insyaAllah.
eheh

dEe-Nie said...

Athirah, tahniah ye. tahniah!

Athirah said...

thank you sume!!
i really appreciate it.

-man ana- said...

semoga berjy di dunia dan akhirat..
-man ana-