Thursday, October 21, 2010

bowling freak

alhamdulillah, percaturan memilih sukan bowling sebagai subjek ko-kurikulum 2 kredit adalah pilihan yang tidak silap..

walaupun aku ni student yang paling lampi nak faham cara nak baling bowling tu ( dgr macam lame je kan?)

a bunch of thanks to our couch - Mr. Ali Hanafiah
couch yang sangat sporting..

walaupun setiap kali aku melontarkan bola bowling tu ibarat doraemon tangan bulat melemparkan bebola api dragon ball .. dush.. masuk longkang.. tapi coach still bagi semangat.. tepukan semangat :).. tak kan nak gelakkan ?.. sebab tu la beliau jadi coach..

dan bila sesekali strike atau spare ,
bibir menguntum senyum sendiri..
nothing is impossible kan ?

walaupun cam kecik
kira mampu lagi la nak pegang bola bowling seberat 8 kg tu..

zillion-zillion terima kasih untuk team B
qurratu' aini, asma' dan fadlli

terima kasih sebab tak gelakkan aku masa bola tercampak ke belakang
masa bola semuanya masuk longkang

minta maaf sebab x dpt nak menang pape T_T

* * * * * * *

inti pengalaman ;

1) kita memerlukan seseorang yang boleh memahami kita
memberi sokongan tatkala lemah dan tiada semangat ..

dan kala susah menjelma
kita tahu siapa kawan, siapa lawan

terima kasih buat nadhirah,
enti terlampau baik
* erk, don't stalk me kat toilet la.. buat kantoi je tgh hujan .. ceh

2) markah ..

orang menilai pencapaian melalui markah..
ey? ada tgk 3 idiots tak ??

aku tak menilai dari markah
i judge myself by improvement

46-47-56

markah game yang mampu aku dapat time tournament hari tu..
tipu la kata kalau tak sedih..
tipu la kalau tak leleh..

but then,
boleh la senyum tawar
at least improve.. kan kan? :)

3) esok.. Jumaat 22/10/2010

group tutorial akan buat tournament bowling kat seremban parade
best best.. game start pukul 2.30..

objektif- eratkan ukhuwah for sure..

premis 1 = seremban parade jimat kos
premis 2 = alamanda mahal
premis 3 = seremban parade menang !!..

haha .. da tak ingat formula ni.. i miss math like heaven..
tolongla ajar statistic.. please?? hmm..

p/s : fokus itu penting....^_^

May Allah Bless Us

4 comments:

pu3 nonsense said...

salam.. bestnye men bowling.. chayok2 dear... u can... miss u..really....

azni_1405 said...

huhu..lawak kot game ari tu,,
si fadli pon muke sedih je..
xbest la lane tepi...
cdey saya..hui~

xpe,,banyak lagi masa nak praktik apa yg coach ajar..

little daie said...

x pe, tak kejar pun thirah smpai ke situ...hehe

samalah mcm apa yg Allah firmankan, Dia tidak melihat hasil tp usaha yg sungguh utk mendapat hasil^_^

miss s.e.r.e.n.i.t.y said...

> fatin

yup.. bowling best.. *__*


> aini

betul2..
ari tu tournament bmb2 tu pun kita da improve sket..

da dapat 71..
hehe.. alhamdulillah.

awak lagi hebat ! :)
cayalah..


> little daie

betul tu..
lagipun kita manusia hanya perlu berusaha dan penentu natijah itu adalah Allah jua..
^__^ thanks 4 everything